Популярни публикации

понеделник, 1 юни 2009 г.

Госпожа бедствия и аварии !

Пази, боже, сляпо да прогледа, госпожа Емел Етем!от lyusi65

Публикувано на 21 май 2009 в 11:14am

Не мога да разбера що за социологични животни са това политиците. Пращаш ги за едно – те вземат, че сътворят друго. Докато нацията гладува, страда от природните бедствия в неподходящо за майор Етем време, когато по план тя трябва да ползва отпуската си, да се поразходи по света, докато държавата е в колапс. Що за политически цинизъм и то от една посредствена инженерка, която с присъщото си турско лукавство изпълзя на политическия небосклон и успя дори да стане министър на бедствията и авариите? Какви аварии – ами, че тя самата е авария.

20080520_0084_d

А така, наведи глава, мила…

Ровя си из Интернета и направо си ахкам. Че тая жена била направо сексуална тигрица – и то попада най-вече на семейни мъже. Ако успее да разтури някое – това вече си е неин личен успех. Направи ми впечатление, че тя избира жертвите си от политическия елит, научните среди, дори и сред трафикантите на оръжие. Много широк спектър от интереси.

etem2

Започва с Ахмед Доган и с пълзение се изкачва по стълбичката. Чета си за един Янчо Крумов Хаджигеоргиев – бил според чехските специални служби най-големия трафикант на оръжие в Европа. И съвсем случайно, тя има 25 процента от търговско дружество „КАРЕ – 93”, където и той има също толкова. Ами редовно спрягания за нейна изгора Румен Петков – тяхната одисея между другото продължи доста време, но и там нещата нещо не се случиха. Сега пък с д-р Людмил Спасов – началника на Правителствена болница. Той, милият, нямал сили да прекрати семейния си обет и забегнал с госпожа Бедствие. То бе любов, то беше чудо. Като я погледне човек – с нищо не прилича на класическите хубавици, потънала в посредственост, бездушие, наглост – ама сигурно има нещо за което дори не се досещаме.

dogan

Тая жена си има България за бащиния, като й кефне хваща някой от любовниците си и забива на някое по-екзотично място на гърба на бедния народец. Уж женена, пък не живее с мъжа си. Е, да, ама колко имоти в Русе има. Чета - в Банкя си имала имоти, покрай Доган се облажила и с черноморски имоти… и строи яко, ама за себе си. Сега й е паднало. Има на какво да се учи човек от нея.

d0b2d18ad0bbd0bad0b0

Проявява непонятен интерес към футбола, че чак до Япония отиде със сина си и Румен Гайтански – Вълка, за да следи отблизо футболния турнир „Кирин Къп”. Колко му е да извърти и там едно любовно романче с Вълка. Тигрица и Вълк са едно страхотно съчетание. 30 000 лв за едно такова кратко посещение – това си е направо цинизъм на фона на дереджето, в което се намира държавата ни. Може би след години тя ще напище повече за любовните си афери, отколкото за дейността си като министър на бедствията и авариите /то си звучи и смешно – все едно си ги организира и контролира тя/.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

portalturkey@gmail.com