Популярни публикации

сряда, 20 май 2009 г.

Айсехел Руфи-лесбийка и не си е прала гащичките

ЛЮБОВНИЦИТЕ НА АХМЕД ДОГАН-„ОТ МАШАЛЛА!” ДО „ИМПОТЕНТЕН Е!”

Светска клюка Казват, че Ахмед Доган е партийният лидер, който най-често сменя жените до себе си. В обкръжението му дори се говори, че изсмуквал нежните си половинки като енергиен вампир и после ги захвърлял като употребявани салфетки. Защо му се лепят? Заради парите? Или заради бетонираното политическо положение? Едва ли понеже е висок, мускулест и рус.

Първата жертва - Таня Желязкова. От нея има син Демир, студент в Солунския сити колидж икономикс. През юли 2006 г. Желязкова бе скандално освободена от поста директор на Националния дворец на децата. Заради несправяне с работата.

За изненада на мнозина на 30.10.93 г. взима чаровната, но никому неизвестна Айсехел Руфи/19/от с. Китанчево. И след по-малко от година се развежда. Пищната сватба събра близо 10 000 гости на стадиона в Исперих. Бащата на Айси, студентка международен туризъм във ВИНС-Варна, е против. "Почти ми е набор", възмутен е той. "Разведох се с Айсехел, защото имаше интимна приятелка", разказва тогава Доган пред в. "Дневен Труд". Младото момиче отрича всички пикантерии - че си е купувала дрехи за милиони, че не си е прала гащичките...Да, ама не пропуска да вмъкне, че по-добре да си легне с жена, отколкото с импотентния Меди…
Веднага след това Доган падна в плен на Ширин Карнобатлъ (21), студентка по актьорско майсторство. Тя му роди дъщеричка, която бащата прибра при себе си, без да се интересува от бившата си изгора. Говори се, че Ширин Карнобатлъ живее в апартамента на Сокола в Белите брези, който са обитавали по време на брака си.

През 2001 г. Ахмед Доган се запознава с бляскавата красавица Алтен Алиева. Официално свалката става на конкурс за красота. Инициативата е на Дарина Павлова, която май беше пионерката в легалната секстърговия с манекенки. Тогава Алтен е на 19 г., девствена, а „ударът” на Дарина Павлова е бил добре премерен – красавица, а по онова смутно време даже и туркиня. Не след дълго колите с гавазите на Доган вече акостират пред училището на Алтен и тя навсякъде движи с охрана.
Запознати твърдят, че Доган с трепет е чакал да мине абитуриентският й бал за да я направи своя любовница. След това тя се мести в Доган сарай - вилата на ДПС в полите на Витоша, в Бояна, Алтен не ходи по подиумите и дори почти не излиза от къщи. И няма защо. Оказва се, че Доган така и не се е развел с Ширин и дългогодишният статут на фикус, пардон, на донашна любовница не допада на младата Алтен. Освен това тя вече и си има своя собствена спалня. А там цари тишина…

Външни индикации за това се появиха още миналото лято когато Доган обикаляше закътани заливи из родното Черноморие с тузарска яхта в компанията на фолкиконата Тони Дачева. Тогава Сокола акостира почти инкогнито на кея на рибарското селище Отманли, на петнайсетина километра от Бургас, дегизиран със светли шорти и тениска. Единствените скъпарски елементи в облеклото му били очила със златни рамки и златен часовник, а в дъното на яхтата свенливо се гушела една от пионерките на чалгата у нас Тони Дачева.

Няма как Алтен да не е разбрала. Тя дръзко си закачи чалгаджийски цици, вилата на Доган нечувано беше посетена и от стриптизьорите от „Дейнджърс”… И резултатът не закъсня - дни след Нова година Меди й поставил ултиматум да се изнесе от къщата му още на същия ден.

Алтен е напуснала София, а нейното местонахождение остава загадка. Не е известно и с какво Алиева е успяла да разгневи Доган Ага. Запознати твърдят, че историята се повтаря. Точно по същия начин Доган изгони Ширин – без обяснения и само с ултиматум за събиране на багажа.

В кулоарите на парламента шушукат, че Доган Ага си има нова фаворитка. Напоследък Сокола се среща с дългокрака червенокоса дама на име Елван.
Депутати от ДПС разкриха, че красивата туркиня се води лична асистентка на лидера им. Според тях от поне година Елван е неотлъчно до Доган и това поражда слуховете за интимна близост между двамата.

вестник ОКЕЙ

http://kliuki.net
-
Осман Октай: Доган три дни рева за жена си Айсехел

Александрина Роканова

В тъмносиня кадифена рокля, с шалвари и със златна корона 19-годишната Айсехел се врече на Сокола на стадиона в Исперих - 1994 г.
В тъмносиня кадифена рокля, с шалвари и със златна корона 19-годишната Айсехел се врече на Сокола на стадиона в Исперих - 1994 г.
Братята й го чакаха с пушки.
Осман Октай е роден на 29 август 1952 г. в село Чернолик, Силистренско. Завършил е полувисшия медицински институт в Хасково. В политиката е от 1990 г. и е един от основателите на Движението за права и свободи. В продължение на четири мандата е бил народен представител и дълги години е бил зам.-председател на ДПС. В момента е председател на Движение "Демократично крило".

- Смятате ли, че самоубийството на Ахмед Емин има връзка с операция "Лиани", разследваща престъпните схеми за финансирането на ДПС?
- Всички европейски служби, включително и Интерпол, проявяват интерес към тази трагедия.
Аз много добре помня изявленията на главния прокурор Борис Велчев в предаване по Би Ти Ви през есента на миналата година: че по всички големи съдебни дела / източване на държавния резерв, изчезване на средства от фонд "Бедствия и аварии", скандалните заменки/ има стотици томове и че се знаят конкретните извършители, но се търсят покровителите по върховете. Това, което се случи, може би е продължение на разработката "Лиани"…

- А запознат ли сте със скандалните записи, които притежава “бизнесменът” Мирчо Циганина, съден за зърнени далавери. Твърди се, че на тези записи фигурира Ахмед Доган в доста неудобни сексуални сцени?
- Да, познавам Мирчо Циганина. Няколко пъти Доган ме е канил на срещи в бившата резиденция на Тодор Живков в Правец, която тогава се стопанисваше от тоя Мирчо. Имаше периоди, когато всеки уикенд Доган ползваше тази база. Там са водени много политици, депутати , министри.

В резиденцията на Тодор Живков се брояха парите от обръчите на Доган.

Там идваха много често Илийката Павлов и Кольо Вълканов, който беше вицепрезидент на "Мултигруп", а сега е един от най- приближените бизнеспартньори на Доган - в спа-туризма/ Девин и на други места/; в "Минстрой", в енергетиката. Какво точно е ставало там, не знам, понеже си тръгвах, щом свършваше деловата част. Аз съумявах да разделя тези неща - за да не се поставя в условия на зависимост.
Службите следят всеки един от нас и няма начин да не знаят какво се е случвало и тогава в Правец, и сега в Бояна. Много от нашите политици и днес са зависими от прословутите обръчи.

- Назовете тия пусти обръчи! Кои други освен "Мултигруп?
- Мирчо Циганина, който беше един дребен мошеник, през който минаха стотици милиони чрез източване на зърно, горива и какво ли не още от Държавния резерв.
Всичко това няма как да стане без покровителството на големи хора. Същото е и с тия, дето попаднаха в докладите на ОЛАФ - спонсорите на "Позитано" 20. И те като Мирчо също имат самочувствието, че са недосегаеми дори и в съдебната зала. Заради това казвам, че обръчите държат нашите политици. Те са заложници и не могат да отреагират дори на натиска на Брюксел. Всички са навързани…

- Доган каза, че загиналият Емин имал няколко лица. Не се ли отнася това и за него самия?
- Доган не е това, което е публичният му образ. Това първо.

Второ - не е този политик, който се гради като медиен образ в политическото пространство. За да кажеш, че познаваш един човек, трябва да си се събудил с него в една стая, където примерно той спи гол. Значи, аз познавам Ахмед Доган. Много малко са хората, които го познават така добре. Но службите го познават още по-добре. Той не случайно е държан в изолираност и в тайна. Това е контролирано действие от години. Не случайно той не посещава парламента, не случайно той е скрит дори вътре в собствената си партия. Той изпълнява определена роля, определени схеми в държавата. Кукловодите имат интерес да е жив и здрав и да е изолиран. В това, което се случи в сараите му - самоубийството, определено считам, че има и външна намеса - с цел предупреждение, с цел още по-голяма изолация. Или пък с цел въобще да бъде похарчен, да слезе от сцената?!

- В предсмъртното си писмо Емин е отправил послание към Доган, и е посочил някаква група в ДПС, която иска да разцепи партията?
- Вижте, аз не знам това предсмъртно писмо дали въобще го има.
Навремето, когато ме отстраниха, казах, че не съм луд да се самоубивам и че

ако нещо ми се случи, няма да е самоубийство.

Тогава ги изпреварих с този ход. И останах жив.

- Разказахте пред медиите за жесток семеен скандал между Ахмед Доган и втората му жена Айсехел Руфи?
- 30 дни след шумната сватба пред цялото общество с демонстрирана голяма любов не е нормално на публично място да пребиеш младата си жена и да я изхвърлиш в двора на баща й. Това е известно, има и свидетели. Трябва да ви кажа, че братята й го чакаха с пушки на двора, а той им се канеше с един пистолет.

След развода им с Айсехел той ме помоли да го скрия някъде и аз го прибрах в една вила на Боровец. Там рева три дни. После се появиха интервюта за розовите й гащи и други нелепости…

- А какво стана с третата му жена Ширин?
- Тя е племенничка на Мустафа Карнобатлъ - лидера на ДПС в Плевен. Поразровете се защо нищо не се чува за нея. Дали е с детето, дали е сама, къде живее.

- Казват, че не й давал да вижда детето и я изгонил от семейния апартамент в кв. "Бели брези"?
- Не се изненадвам. В началото, когато се изграждаше ДПС, Доган живееше без брак с една Таня, която сега е в някаква комисия за защита правата на детето. Имаха един син - Демир. Той вече е голям мъж и учи в Солун. Доган впоследствие го припозна. След това има още едно дете от Айтен, което живее заедно с нея в Дулово и това дете той също припозна.

Тя всъщност му беше нещо като домашна секретарка и е родена в моето село Чернолик.

- А баща му гаснел в старчески дом, знаете ли нещо по въпроса?
- Не искам да говоря за тези неща. Имам подготвени три книги: " Що е това ДПС", "ДПС и БСП"," ДПС и СДС ". Но сега назрява у мен идеята

да издам още една книга: "Кой е Ахмед Доган?".

В нея ще има всички документи, всички материали и затова ще си запазя правото да я издам тогава, когато няма да има вече толкова страсти в обществото и никой няма да си мисли, че това, което съм изнесъл, е измислица и че едва ли не го правя като отмъщение.

- Вие в къщата на панорамния път ли живеете още?
- Не. Аз я продадох и сега сме на бул. "България". На първия етаж ми е офисът, а на осмия - апартаментът. Тази кооперация всъщност е почти силистренска. Собствениците са от Силистра - две млади момчета . На осмия етаж офиси има Димитър Калчев, който беше министър на държавната администрация при царя. На втория етаж е Васко Калинов , депутат от БСП ,също от Силистра. Блокът е сравнително нов и даже не е още заселен...

Едно интервю на Александрина РОКАНОВА

Няма коментари:

Публикуване на коментар

portalturkey@gmail.com