Популярни публикации

сряда, 20 май 2009 г.

Таткото на Виденлиев е тайнственият милионер Метин от турски произход

Руши
Руши и Дим,снимка:нет

Руши Видинлиев:


Спрях да се разпилявам - мисля само за музиката си
Яна Донева

Поп музикантът Руши Видинлиев е четвъртият певец, поканен да участва в превърналите се в традиция Secret Concerts на MAD TV, на които бг изпълнители пеят световноизвестни хитове. Неговият лайф ще бъде утре вечер, като 400 човека вече са получили своите “тайни” покани, за да присъстват на събитието. Мястото на концерта също още не е известно. Руши обаче повдигна малко завесата около мистичната музикална проява.

Руши, знам че концертът е “таен”, но все пак разкрий малко от програмата му?

Не знам дали имам право, но само ще издам, че ще пея две мои парчета със сигурност, както и хитове от 60-те и 70-те години. Всичките са на супер изпълнители, които аз харесвам и затова ги избрах.

Ти знаеш ли къде ще се проведе?

Не, днес ще ме заведат за първи път до мястото - наистина, не се шегувам. Такава е просто концепцията.

Надявам се, че няма да си със завързани очи по пътя?

(Смее се) И аз! Всъщност това е един симпатичен концерт за малко публика, без някакви особени претенции, но може би медиите му придават повече мистичност отколкото трябва. А замисълът е толкова простичък: всеки музикант се вдъхновява от някаква музика на дадени изпълнители и си доставя удоволствие като изпее любимите си парчета пред публика- това!

А защо MAD TV избраха теб?

Защото съм много добър!! Не, шегувам се……не знам защо са ме избрали. Може би защото хората не са свикнали да ме слушат на живо и това е още една възможност.

Ти от скоро пееш на живо - какво е усещането?

По-истинско е!

С излизането на албума “Post sleep” като че ли кариерата ти тръгна нагоре – на какво се дължи?

Случи се съвсем естествено! Правя това което ми е приятно, не се разпилявам, съсредоточил съм енергията си само върху моята музика, не влизам в чужди филми.

А как твоя песен се озова във филма “Дзифт”?

Бях написал вече “Beautiful dirt”, когато се видях с Явор Гърдев и стана въпрос за песента.Той първоначално искаше парчето да се напише от Калин Николов, който е композитор на музиката към целия филм. Но като чу текста на песента разбра, че парчето е супер подходящо за целта, защото много добре отговаряше на атмосферата на филма. Още повече, че по същото време приятелката ми Таня Илиева вече се снимаше в главната роля и може би по някакъв “извънземен” му е повлияла за крайното решение.

Какво мислиш за дебюта й?

Мисля, че е много подходящ начинът, по който се случи всичко, защото тя няма амбиции да става актриса. На нея нещата й се случват защото е позитивна и отворена, какъвто е целият екип на “Дзифт”. Радвам се, че по някакъв начин станах част от този проект.

Според теб, тя справя ли се с ролята?

Мисля, че се справя перфектно! Все пак е избрана от супер режисьор като Явор Гърдев, който разбира много повече от всички нас взети заедно.

Какво да очакваме от Руши след утрешния концерт?

Нещо - до края на годината съм решил да си почивам. В началото на 2009-та ще снимам клип към песента “Local time” и след това искам да правя малки концерти, да посвирим новия ми албум на живо, защото той е направен именно с тази цел.

всекиден,понеделник, 17 ноември 2008

-

Руши Виденлиев бил като куртизанка – тичал за парички ту при мама, ту при тате

Руши Виденлиев използва по перфектен начин слабостта на родителите си към него и конфликта на майка си Лора Виденлиева с биологичния му баща Метин.

В музикалните среди отдавна коментират сложните отношение между певеца и родителката му - милионерката Лора Виденлиева; която от години живее в имението си в Кейптаун.

В началото на кариерата си като певец Руши разчита изцяло на финансовата подкрепа на влиятелната си родителка. По това време Лора е съпруга на Владимир Грашнов и не гледа благосклонно на спорната сексуална репутация на детето си, както и на каприза му да се изявява като изпълнител. Въпреки това милионерката е щедра към сина си - спонсорира скъпия му начин на живот и издаването на първите му албуми. Връзката между майка и син е здрава и стабилна, докато при едно от завръщанията си в България Руши не се запознава с биологичния си баща.

Таткото на Виденлиев е тайнствен милионер от турски произход. В края на 70-те на миналия век Лора Виденлиева напуска Италия където е омъжена за местен богаташ, заради бурната си любов с обаятелния Метин. Малко преди да роди детето си от голямата любов на живота си обаче, Лора е напусната от турчина. Вървят всякакви слухове за раздялата, като според запознати причината е принадлежността на Метин към терористичната групировка „Сивите вълци", факт е, че бащата на Руши е приятел на Бекир Челенк. Метин си тръгва с гръм и трясък от живота на Лора. Оттогава Виденлиева се смразява с бащата на детето си, който я бил предал и изоставил в тежък момент. Затова, когато Руши се запознава с татко си, Лора Виденлиева не гледа с добро око на зачестилите контакти.

Заради майчината ревност следва бурен скандал между певеца и Лора Виденлиева и поп звездата минава изцяло на издръжката на баща си. Руши се държи като куртизанка -ходи ту при единия, ту при другия си родител. Баща му също е много богат и го издържа в последните две години разкриват тайната на Виденлиев негови познати,Преди няколко месеца обаче Лора Виденлиева направила опит да си върне сина. Според клюката - със скъпи подаръци, сред които и жилище в Америка. От доста време Руши снове между Италия, Англия и Америка, където приятелката му Таня Илиева често се изявява като манекенка.клюки.нет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

portalturkey@gmail.com