Популярни публикации

петък, 26 юни 2009 г.

Фахрадин Фахрадинов (Фери) с ново гадже !

Фери дава нежна целувка по нослето на Евгени Минчев !






Изнервено поведение и размъкнат стил на обличане демонстрира фахрадин Фахрадинов в понеделник следобед.Актьорът от "Забранена любов" беше забелязан в мола на бул. "Стамболийски",където крачеше с досада пред витрината на един от магазините на първия етаж.

Фахрадин веднага привлече вниманието със занемарения си външен вид-развлечен анцуг в тъмно зелено и черно,и износени маратонки от минали летен сезон.Облеклото на Фери,както го наричат приятелите му,беше гарнирано и с нацупена физиономия,изразяваща неописуема досада и раздразнение.

След около 15 минути чакане към актьора се присъедини приятеля му и след като си размениха няколко целувки,двамата се хванаха за ръце и потеглиха към супермаркет."Уикенд" научи,че от няколко месеца Фери си има нов приятел,които също като него учи в НАТФИЗ.

Вестник "Уикенд",27.VI-3.VII.2009 г.,стр.9
-

Гей инвазия в Забранена любов



Само преди два месеца на бял свят се появиха гей снимки на Фахардин Фахардинов.
В тв гилдията върви усилен слух, че един от продуцентите на сериала - Михаил Менкаджиев, е гей и поради тази причина се лансират хомосексуалисти в продукцията.

Българската сапунка „Забранена любов“ се оказа свърталище на меки китки, които не си признават това. Дори и за един доказан мачо и любимец на тийнейджърките, какъвто е Ники Илиев съвсем наскоро изплува неприятен гей-компромат. Името на актьора от „Забранена любов" се споменава в разследването за мистериозното убийство на заможния гей Джулио Суге.
42-годишният негър бе заклан в дома си на 20 април, а дни по-късно МВР арестува 25-годишния Матей Густинов и обяви, че той е килърът на хомосексуалния Джулио.
Той е бил пребит в ареста и накаран да си признае убийството. Дни по-късно Матей бил освободен, след като се оказало, че не той е заклал африканеца Суге.
От телефонни разпечатки на Джулио става известно, че той е водил чести разговори с актьора Николай Илиев, с когото изглежда е имал интимни отношения. Открай време се мълви, че Ники Илиев е бисексуален, но досега актьорът винаги е отричал слуховете, че си пада и по мъже.
„С Джулио бяхме близки приятели", признава звездата от „Забранена любов", цитиран от клюки.нет. Суге е бил изключително близък и до Дим Дуков, както и до Камен Воденичаров. С последните двама обаче се е чувал по-рядко.
От полицията не желаят да коментират разследването за убийството на Джулио Суге. Първоначалната версия на ченгетата, че той е убит от друг хомосексуалист заради пари, не се потвърди.
Изглежда, че убийството на Джулио е заради имотите му.
Африканецът е собственик на огромна сграда на централния столичния булевард „Васил Левски", давал е под наем и доста други имоти, които наследил от родителите си.
Що се отнася до Николай Илиев и новото разкритие, че той е с нестандартна сексуална ориентация, това не е изолиран случай с актьор от сериала „Забранена любов".

Само преди два месеца на бял свят се появиха гей снимки на Фахардин Фахардинов.
В тв гилдията върви усилен слух, че един от продуцентите на сериала - Михаил Менкаджиев, е гей и поради тази причина се лансират хомосексуалисти в продукцията.

Случайно или не, но Менкаджиев е близък приятел и на Човека глас Красимир Аврамов, който също е гей.

http://www.piperlivo.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

portalturkey@gmail.com