Популярни публикации

събота, 23 май 2009 г.

В чудния свят на кокаина Анелия била въведена от Миро Каризмата

Снимка:Надрусани,може би?

Миро научи Анелия да шмърка

Източник: неизвестен

След бурната раздяла с магнетичния Коко Динев, фолкаджийката Анелия окончателно е попаднала в редиците на звездите с най-разгулно поведение. Направо не е за вярване, но доскоро скромната изпълнителка днес се е сбогувала с всякакви табута. Според наши достоверни източници напоследък Анелия е започнала да се дрогира.

Според мълвата чалга звездата редовно шмърка кокаин, когато излезе да се забавлява по столичните заведения. Белия прах тя употребявала най-вече в новата си компания, съставена изцяло от съмнителни типове и девойки, доста по-млади от нея.

"Анелия вече няма нищо общо с предишния си характер. От затворена и скромна сега тя е лигава и доста по-разкрепостена", учудени са колежките й.

Брюнетката сменяла едно през друго гаджетата си и почти не се прибирала в дома си. Дъщеря си Ивон поверила изцяло на родителите си. Според запознати в чудния свят на кокаина Анелия била въведена от Миро от бившия дует "Каризма", с когото стана близка приятелка миналата година и дори записа общо парче с него.

Мнението на бащата на детето Ивон е, че ако тестовете установят, че Анелия се друса, ще й отнеме правата над дъщеря им.http://kliuki.net

Миро от "Каризма", който - изненада!, също е от турски произход.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

portalturkey@gmail.com