Популярни публикации

сряда, 20 май 2009 г.

Турчин отряза косите на Галя от „Каризма”

*Ревнив любовник обезобрази изпълнителката Галя от „Каризма” стана поредната жертва на домашно насилие, узна репортер на „Клюки” от сигурен източник. Певицата с руско потекло увеличи статистиката на жените, които са пострадали при тормоз в домашна обстановка. Откакто се раздели с дуетната си половинка Миро изпълнителката поддържа връзка с богат турски бизнесмен, който развива успешна дейност в България. Според близки до Галка, именно маститият предприемач бил финансовият източник на доскорошната звезда. Наскоро обаче Галка сгазила лука, с което разгневила приятелят си. Хроникьори споделят под сурдинка, че изгората на певицата я е хванал в изневяра с жена. Изпълнителката на „Минаваш през мен” отдавна е известна със сексуалните си залитания към женският пол. Това обаче изобщо не се харесало на приятелят й, който давал мило и драго за нея, а тя вършеела из чуждите чаршафи. В простъп на ярост по време на битов скандал между Галя и бизнесменът, той започнал да я влачи по земята на целият апартамент, като само я държал за косите. В резултат кичури коса опадали от темето на Галка, като така тя се принудила да се подстриже с мъжка прическа. Пред медиите червенокосата певица тиражира новината, че е сменила прическата си, заради новите модни тенденции, но запознати с битието на Галя приемат това твърдение като анекдот.
-
Миро насилен да направи импровизиран дует с Галка
2009-05-20 @ 10:11 EEST
Светска клюкаЛудналото маце вече не знае какво прави. Мъчи се да поправя грешките си с нови грешки. След като отпадна от дуета с Миро, изживявайки се като ВИП персона, тя загуби възможността да твори в съдружие с човека, на когото и досега държи и без когото въобще я не бива като солова кариера. Няма го до нея и човекът, който придаваше малко по-сносен и модерен стайлинг на пеещото не зле полурускинче.

Скоро след като "Каризма" се разпадна, Галка изпадна в дълбока емоционална дупка. Тя многократно се опита да увисне отново на врата на Миро, но той не ще и да чуе за нея и хвърля всичките си усилия, градейки успешна солова кариера. Това не пречи на тотално променилата визията си, като всяка депресирана жена, Галя да не спира да досажда и да проси вниманието му.

Последната й изцепка засрами Миро и го постави в доста нелепа ситуация. Мнимата певица била в публиката по време на негово изпълнение и не издържала, скочила на сцената и грабнала микрофона точно когато Миро пеел. Така го принудила да направят дует въпреки нежеланието му. Това докарало почти до истеричен пристъп зад сцената изпълнителя на хита "Губя контрол". След като се успокоил, в присъщия си галантен стил я увещавал да се вземе в ръце и да се примири с невъзможността да върне времето назад. http://kliuki.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар

portalturkey@gmail.com